Deprecated: Required parameter $sticky_arr follows optional parameter $post_type in /customers/b/6/9/ivfcypern.se/httpd.www/wp-content/themes/medicare/functions.php on line 1021 Deprecated: Required parameter $post_id follows optional parameter $post_type in /customers/b/6/9/ivfcypern.se/httpd.www/wp-content/themes/medicare/functions.php on line 1065 Deprecated: Required parameter $post_author follows optional parameter $post_type in /customers/b/6/9/ivfcypern.se/httpd.www/wp-content/themes/medicare/functions.php on line 1065 Cytoplasmic IVF – IVF Cypern

Cytoplasmic IVF

Infertilitetsdiagnostik och fertilitetsbehandling hos klinik ”IVF Cypern”
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/b/6/9/ivfcypern.se/httpd.www/wp-content/plugins/medicare/medicare.php on line 109
IVF Cypern använder sig av Cytoplasmisk IVF för kvinnor med dålig äggkvalitet på grund av ålder eller medfödda faktorer. .Där använder man donerade ägg och egna ägg i en enda cykel. Men med Cytoplasmisk IVF är det inte ägg av äggdonatorn som vi är intresserade av utan snarare det cytoplasmatiska innehållet i ägget. Vi hämtar det cytoplasmatiska innehållet i äggdonators ägg och injicerar det i ägget hos patienten, vilket ger patientens ägg en bättre värd miljö för celltillväxt och utveckling och ger dem en högre chans att lyckas med sina egna ägg.

“Cytoplasmic Tandem IVF”

Ovarie funktionen och fertilitets nivå minskar med åldern och vi kanske bara behöver den extra hjälp att bli gravid när vi åldras. Medan standard IVF / ICSI-behandlingar kan vara en lösning för vissa, kan vissa andra patienter behöva lägga till ytterligare behandlingar vid sidan om med teknik och innovation, såväl som “Outside the box” behandlingar för att uppnå graviditet.

IVF Cypern kliniker erbjuder den nya behandlingsalternativen “Cytoplasmic Tandem IVF” för patienter med nedsatt äggstocksreserver och dålig äggkvalitet. Cytoplasmisk Tandem IVF kombinerar fördelarna med en “Tandem IVF Cycle” med “Cytoplasmic IVF Transfer” för att ge dig det bästa av två världar!

En Tandem IVF-cykel innebär att du använder dina egna ägg och donor ägg i en enda IVF-behandlingscykel. Detta gör det möjligt för kvinnor att ha en chans att använder sina egna ägg för graviditet genom att även ha donator ägg som deras back-up plan, om deras egna ägg inte ger embryon av tillräckligt god kvalitet, för embryo överföring.

En cytoplasmisk IVF-överföring använder donerade ägg och egna ägg i en enda cykel. Men med cytoplasmisk IVF är det inte ägg av äggdonatorn som vi är intresserade av utan snarare det cytoplasmatiska innehållet i ägget. Vi hämtar det cytoplasmatiska innehållet i äggdonators ägg och injicerar det i ägget hos patienten, vilket ger patientens ägg en bättre värd miljö för celltillväxt och utveckling och ger dem en högre chans att lyckas med sina egna ägg.

Genom att kombinera de två behandlingarna förbättrar vi inte bara dina chanser att lyckas med IVF genom att använda egna ägg, men vi tillåter dig också att befrukta resten av donatorensäggen (de som inte används för cytoplasma) med din partners spermieprov. Embryon som skapats av donatorägg kan frysas och bevaras för ett framtida datum om din behandlingscykel misslyckas och du väljer att använda donatorsägg i framtiden. På så sätt kan du få en IVF-behandling där din personliga framgång maximeras med egna ägg och där du också ges en back-up plan med donatorensägg i en framtid IVF-cykel om sakerna inte fungerar som planerat.

Provtagningar innan konsultation

Innan man ska gå genom premedicinering för IVF ber vi er att ta de här proverna en månad innan och skicka till oss för vidare information till kliniken och konsultation.

Blivande mamma:

(Andra menstrations dagen)

FSH, LH, E2,PRL,AMH, TSH, T3,T4,Blod gruppering

Om man har haft missfall förut ska man göra en Trombofoli panel

Blivande pappa:

HbsAg, HCV, HIV, Spermogram(Semen analysis) **, Blod gruppering

**https://www.youtube.com/watch?v=jOFUjr4bpp8
Boka Tid

ÖPPETTIDER

Vi är alltid glada att se dig på vår klinik!För att komma till oss behöver du inte någon remiss och du får snabbt en tid för ditt första besök.

KONTAKTA OSS


010 516 47 30

info@ivfcypern.se

Boka Tid

Vi kan erbjuda dig följande

“Cytoplasmic Tandem IVF” för patienter med nedsatt äggstocksreserver och dålig äggkvalitet. I denna grupp finns till example vid graviditet över 40 årsåldern.


Kom snabbt i kontakt

Kontakta IVF CypernIVF Cypern

Vår uppdrag är ett nytt livSociala Nätverk


Facebook

www.facebook.com/ivfcypern


Twitter

#IVFCypern


Instagram

www.instagram.com/ivfcypernSnabb Kontakt


010 516 4730


Ring oss nu om du är i ett behandlingbehov, kommer vi att svara snabbt och ge dig ett råd och hjälpmedel.


© IVF Cypern 2020. Alla rättigheter förbehållna. Webbdesign Webto Webbyrå