Deprecated: Required parameter $sticky_arr follows optional parameter $post_type in /customers/b/6/9/ivfcypern.se/httpd.www/wp-content/themes/medicare/functions.php on line 1021 Deprecated: Required parameter $post_id follows optional parameter $post_type in /customers/b/6/9/ivfcypern.se/httpd.www/wp-content/themes/medicare/functions.php on line 1065 Deprecated: Required parameter $post_author follows optional parameter $post_type in /customers/b/6/9/ivfcypern.se/httpd.www/wp-content/themes/medicare/functions.php on line 1065 Embryodonation – IVF Cypern

Embryodonation

Infertilitetsdiagnostik och fertilitetsbehandling hos klinik ”IVF Cypern”
IVF Cypern erbjuder embryodonation efter blivande förälders önskemål när en normal graviditet eller IVF behandling kan inte vara möjligt pga. medicinska skäll eller civiltillstånd. IVF i Cypern med embryodonation är behandlingsalternativet med högsta framgångsgrad eftersom man använder fertilitet provade ägg och spermier.

Embryodonation

Enligt Betänkande 2017/18: SoU9 är embryodonation förbjudet i Sverige. https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/motion/embryoadoption_H5023172

IVF Cypern erbjuder embryodonation.

IVF i Cypern med embryodonation är behandlingsalternativet med högsta framgångsgrad eftersom man använder fertilitetsprovade ägg och spermier.

Embryo Donation Översikt

Embryo donation, eller ibland kallad embryo adoption, är en behandlingstyp där både en äggdonator och en sperma donor används under IVF-processen. Embryo donation är ett behandlingsalternativ för par med infertilitet hos man och kvinna, där varken den kvinnliga patientens ägg eller den manliga patientens spermier är livskraftiga för IVF-förfarandena och embryo kreatur. Det är också ett behandlingsalternativ för ensamstående kvinnor vars äggstocksreserver har blivit utarmade och kommer att behöva både ägg och spermier för att bli gravid. För att IVF Cypern-specialister ska kunna göra en bedömning av båda partners infertilitet, kommer infertilitet bedömningen som beskrivs i vårt avsnitt “Infertilitet” att vara i ordning. När en bedömning har gjorts, och det blir uppenbart att både och äggdonatorn och en spermadonator kommer att krävas vid behandling, kommer vi att kunna fortsätta i enlighet med detta.

Embryo donation fungerar väldigt mycket som “IVF med äggdonation” när det gäller de åtgärder som ingår i behandlingen. Den kvinnliga partnern får samma typ av behandling som en patient som genomgår “IVF med äggdonation”. Den enda skillnaden är, på dagen för din givares ägghämtning förfarande, i stället för din partners sperma, används givarsperma för befruktning. I annat fall kommer de involverade förfarandena och åtgärderna att vara identiska med de som följs i IVF med äggdonation behandling.

Vem är ägg- och spermadonator på IVF Cypern?

Ni kan läsa om ägg/spermie donation och processen om urvalet i relaterade avsnitt.
Boka Tid

ÖPPETTIDER

Vi är alltid glada att se dig på vår klinik!För att komma till oss behöver du inte någon remiss och du får snabbt en tid för ditt första besök.

KONTAKTA OSS


010 516 47 30

info@ivfcypern.se

Boka Tid

Vi kan erbjuda dig följande

IVF Cypern erbjuder Embryo donation som ett behandlingsalternativ för par med infertilitet hos man och kvinna, där varken den kvinnliga patientens ägg eller den manliga patientens spermier är livskraftiga för IVF-förfarandena och embryo kreatur.


Kom snabbt i kontakt

Kontakta IVF CypernIVF Cypern

Vår uppdrag är ett nytt livSociala Nätverk


Facebook

www.facebook.com/ivfcypern


Twitter

#IVFCypern


Instagram

www.instagram.com/ivfcypernSnabb Kontakt


010 516 4730


Ring oss nu om du är i ett behandlingbehov, kommer vi att svara snabbt och ge dig ett råd och hjälpmedel.


© IVF Cypern 2020. Alla rättigheter förbehållna. Webbdesign Webto Webbyrå