Embryoscope

Infertilitetsdiagnostik och fertilitetsbehandling hos klinik ”IVF Cypern”
IVF Cypern använder Embryoscope för oavbruten tillgång till realtids embryotillväxt och utveckling. Utan användning av ett embryoskop är standardproceduren att kontrollera embryon med specifika intervaller.Denna förvaring av embryo i Embryoscope eliminerar nödvändigheten att avlägsna embryon från inkubatorn och utsätta dem för yttre miljö. Då minskas risken för embryo-fragmentering och att embryon förloras.

Embryoskop /Embryo övervakning

På IVF-Cypern kliniker använder vi embryoskop (kommersiellt namn för det viktigaste varumärket för tidsfördröjning av embryobildteknik) för oavbruten tillgång till realtids embryotillväxt och utveckling. Utan användning av ett embryoskop är standardproceduren att kontrollera embryon med specifika intervaller. Normalt kommer det att finnas en enda observation på dag 1, dag 3 och dag 5 för utveckling för kvalitetsbedömning. För att utföra dessa observationer avlägsnar embryologen skålen som innehåller embryon från inkubatorn där embryon lagras för att observera deras utveckling med hjälp av ett mikroskop med hög förstoring. Även om frekvent observation tillåter embryologen att övervaka och bedöma embryotillväxt och utveckling, har borttagning av embryon från sin stabila miljö många nackdelar, inklusive ökad risk för embryo-fragmentering och ökad risk för att embryon förloras. Genom användningen av ett embryoskop kan embryologen observera tillväxten av embryon via tidsfördröjningsavbildning, vilket eliminerar nödvändigheten att avlägsna embryon från inkubatorn och utsätta dem för yttre miljö.

Embryoskop möjliggör generellt en effektivare embryo valprocess för embryo överföring. Det har genom klinisk forskning visat sig att embryon som fördelas tidigt har större chans att utvecklas till blastocyster och implantat. Detta tyder på att kontinuerlig observation av embryos morfologiska (livsdugliga) egenskaper vid tidigt klyvningsstadium kan möjligen berätta för oss vilka embryon som har större sannolikhet att generera graviditet jämfört med andra.
Boka Tid

ÖPPETTIDER

Vi är alltid glada att se dig på vår klinik!För att komma till oss behöver du inte någon remiss och du får snabbt en tid för ditt första besök.

KONTAKTA OSS


010 516 47 30

info@ivfcypern.se

Boka Tid

Vi kan erbjuda dig Embryoscope

Genom förvaring av embryo under utvecklingsstadiet i ett Embryoscope försäkrar man embryotillväxten genom att eliminera risken att den ska förloras och utvecklingen avbrotts pga. Kontroller som
utsätter dem för yttre miljö .


Kom snabbt i kontakt

Kontakta IVF CypernIVF Cypern

Vår uppdrag är ett nytt livSociala Nätverk


Facebook

www.facebook.com/ivfcypern


Twitter

#IVFCypern


Instagram

www.instagram.com/ivfcypernSnabb Kontakt


010 516 4730


Ring oss nu om du är i ett behandlingbehov, kommer vi att svara snabbt och ge dig ett råd och hjälpmedel.


© IVF Cypern 2020. Alla rättigheter förbehållna. Webbdesign Webto Webbyrå