Endometrial PRP

Infertilitetsdiagnostik och fertilitetsbehandling hos klinik ”IVF Cypern”
IVF Cypern kliniker har också börjat erbjuda Livmoderslemhinna PRP för bättre cell ökning och antiinflammatoriska syfte. Den riktar sig till patienter med kronisk endometrit, endometrios ,patienter med återkommande implantation och IVF-misslyckanden såväl som patienter som inte kan få en önskad nivå av livmoderslemhinna tjocklek. De tillstånd hindrar en framgångsrik embryo överföring och att embryon ska få en trygg fäste.

PRP behandling av livmoderslemhinna

Platele Rich Plasma (PRP)behandling av livmoderslemhinna för cellulär förnyelse.

PRP är en relativt ny och mycket lovande regenerativ terapeutisk behandling som kan erbjuda flera terapeutiska fördelar utan skadliga biverkningar eftersom det är en direkt produkt av eget blodprov. PRP är mycket rik på flera tillväxtfaktorer som har en betydande roll i vävnadsregenerering.

Kronisk endometrit (Livmoderslemhinna inflammation) och endometrios är problem som kan initiera inflammatoriska processer, vilket kan göra embryoimplantation mycket svårt, antingen genom naturligsamlag eller in vitro fertilisering (IVF).PRP-applikationer har visat sig ha cell föröknings effekter såväl som antiinflammatoriska effekter samtidigt som man arbetar med reparation av vävnad. PRP-behandlingen har också associerats med ökad progesteronreceptoraktivitet. Progesteronreceptorer är de viktigaste aktörerna som hjälper till att upprätthålla en tjock och hälsosam livmoderslemhinna foder, som i sin tur hjälper till med embryoimplantation.

IVF Cypern kliniker har också börjat erbjuda PRP-applikationer för patienter med kronisk endometrit, patienter med återkommande implantation och IVF-misslyckanden såväl som patienter som inte kan få en önskad nivå av livmoderslemhinna tjocklek för en framgångsrik embryoöverföring. PRP-applikationen av livmoderslemhinnan administreras 2 till 4 dagar före embryoöverföring, eftersom den cellulära aktiviteten når sina optimala nivåer inom denna tidsram. Kostnaden för PRP-applikationen av livmoderslemhinnan behandling under en IVF-cykel är 500 euro.
Boka Tid

ÖPPETTIDER

Vi är alltid glada att se dig på vår klinik!För att komma till oss behöver du inte någon remiss och du får snabbt en tid för ditt första besök.

KONTAKTA OSS


010 516 47 30

info@ivfcypern.se

Boka Tid

Vi kan erbjuda dig med Endometrial PRP

Endometrial PRP,eller PRP behandling av livmoders slemhinna hjälper till att få en friskare och tjockare livmoders slemhinna som kan erbjuda embryon en hälsosamt fäste .Man använder den till patienter med kronisk endometrit, endometrios ,patienter med återkommande IVF-misslyckanden pga implantationsfel.


Kom snabbt i kontakt

Kontakta IVF CypernIVF Cypern

Vår uppdrag är ett nytt livSociala Nätverk


Facebook

www.facebook.com/ivfcypern


Twitter

#IVFCypern


Instagram

www.instagram.com/ivfcypernSnabb Kontakt


010 516 4730


Ring oss nu om du är i ett behandlingbehov, kommer vi att svara snabbt och ge dig ett råd och hjälpmedel.


© IVF Cypern 2020. Alla rättigheter förbehållna. Webbdesign Webto Webbyrå