ICSI/IMSI

Infertilitetsdiagnostik och fertilitetsbehandling hos klinik ”IVF Cypern”
Mikroinjektion (ICSI) IVF Cypern använder Mikroinjektion av en spermie i äggcellen i de flesta IVF metoderna för ett säker resultat. Det kan bero på olika avsikter/ anledningar Spermie relaterade infertilitet (Azoospermier) spermier med sämre rörlighet ,livskvalitet , genetisk kontrollerade spermier (PGD) eller utvalda spermier för att få en embryo av en viss kön.Befruktningen sker genom att en spermie förs in i äggcellen med hjälp av ett tunt glas nål.

Mikroinjektion (ICSI)

Mikroinjektion av en spermie i äggcellen (Intra Cytoplasmic Sperma Injektion, ICSI) blir aktuell när mannens antal spermier i spermaprovet är mycket lågt eller om spermiernas rörlighet är märkbart nedsatt. Man kan välja denna behandlingsformen då vanlig provrörsbefruktning inte har lyckats. Kvinnan genomgår samma process som vanlig IVF

Man väljer ut rörliga spermier från mannens spermaprov och befruktningen sker genom att en spermie förs in i äggcellen med hjälp av ett tunt glas nål.

Embryo överföring sker efter embryons utveckling

på samma sätt som vid vanlig provrörsbefruktning. Behandlingsresultaten motsvarar behandlingsresultaten vid provrörsbefruktningar.

ICSI med hjälp av Spermieinsamling från testikelvävnaden

När mannen inte har några spermier i sperman kan man hitta spermier i testikelvävnaden. Genom ett vävnadsprov tar man spermier från testikeln under lokalbedövning.

Det gäller vila under dagen för ingreppet. Spermier befruktar de mogna äggcellerna med hjälp av mikroinjektionsteknik (ICSI).
Boka Tid

ÖPPETTIDER

Vi är alltid glada att se dig på vår klinik!För att komma till oss behöver du inte någon remiss och du får snabbt en tid för ditt första besök.

KONTAKTA OSS


010 516 47 30

info@ivfcypern.se

Boka Tid

Vi kan erbjuda dig ICSI/IMSI

(Intra Cytoplasmic Sperma Injektion, ICSI) är en mycket förekommande sätt att befrukta äggcellen på IVF Cypern.Vi använder denna metoden vid azoospermie,val av spermier utan genetiska abnormitet, könsval IVF,,vid val av spermier med bra livsduglighet…. Befruktningen sker genom att en spermie förs in i äggcellen med hjälp av ett tunt glas nål.


Kom snabbt i kontakt

Kontakta IVF CypernIVF Cypern

Vår uppdrag är ett nytt livSociala Nätverk


Facebook

www.facebook.com/ivfcypern


Twitter

#IVFCypern


Instagram

www.instagram.com/ivfcypernSnabb Kontakt


010 516 4730


Ring oss nu om du är i ett behandlingbehov, kommer vi att svara snabbt och ge dig ett råd och hjälpmedel.


© IVF Cypern 2020. Alla rättigheter förbehållna. Webbdesign Webto Webbyrå