Intralipid infusion therapy

Infertilitetsdiagnostik och fertilitetsbehandling hos klinik ”IVF Cypern”
Vi på IVF Cypern använder Intralipid Infusion Therapy under IVF om du har lidit av återkommande (upprepade missfall) eller upprepade IVF-misslyckanden när man misstänker att du kan testa positivt för ett stort antal naturliga mördarceller. Intralipid infusionsterapi är en kortvarig behandling som administreras före och efter IVF-behandlingar för specifika patientgrupper.

Intralipid Infusion Therapy under IVF

Intralipid infusionsterapi är en kortvarig behandling som administreras före och efter IVF-behandlingar för specifika patientgrupper. Om du har lidit av återkommande (upprepade missfall) eller upprepade IVF-misslyckanden, så finns det en risk att du kan ha ett stort antal av naturliga mördarceller.

Naturliga mördarceller är en typ av vita blodkroppar som hjälper immunförsvaret mot virusinfektioner. Närvaron av ett stort antal naturliga mördarceller kan signalera till din kropp för att behandla ett implanterade embryo som en invaderande cell eller ett främmande föremål och därför attackera det. Detta tyder på att du kan ha ett överaktivt immunförsvar som kan behöva undertryckas.

Intralipid är en syntetisk blandning som består av 10% sojabönolja, 1,2% äggula fosfolipider, 2,25% glycerin och vatten.
Det administreras genom en IV dropp på armen. Syftet med intralipid infusion (Dropp)är att sänka aktiviteten hos naturliga mördarceller och minska därför sannolikheten för ett implantations fel som orsakas av närvaron av naturliga mördarceller.

Hur mycket kostar Intralipid Infusion?
Intralipid infusion kräver några sessioner under din IVF-behandling. Idealt sett kommer två sessioner att administreras för att minimera risken för ett implantations fel. Om ditt graviditetstest är positivt, behöver du några få infusioner eventuellt fram till den 20: e veckan av graviditeten för att förhindra förhöjning av naturliga mördarceller. Infusionerna på vår klinik under din cykel kostar 500 euro. Kostnaden för efterföljande infusioner i ditt hemland varierar beroende på var du väljer att ta emot denna tjänst.

Hur lång tid tar behandlingen?
Behandlingen med intralipidinfusion tar lite mer än en timme. Du kommer att vila under denna procedur. Iv droppen är smärtfri och du bör inte känna något obehag under proceduren. Den enda smärre smärtan du kommer att känna är när cannulla placeras i armen för att tillåta droppflödet i blodbanan. Om du har en intralipid dropp för första gången, kommer behandlingens längd att vara längre för att undvika en allergisk reaktion på droppinnehållet.
Du borde vänta att spendera cirka 2-3 timmar på kliniken.

Baserat på vår egen kliniska erfarenhet kan vi med säkerhet säga att ett ganska stort antal kvinnor har gått på att ha full graviditet efter att ha behandlats med intralipid infusion under IVF-behandlingen (tillsammans med andra tillskott). För kvinnor med förhöjd natural killer cells närvaro och kvinnor med upprepade IVF-misslyckanden och / eller återkommande missfall, kommer intralipid infusioner att vara en del av vår behandlingsregim.
Boka Tid

ÖPPETTIDER

Vi är alltid glada att se dig på vår klinik!För att komma till oss behöver du inte någon remiss och du får snabbt en tid för ditt första besök.

KONTAKTA OSS


010 516 47 30

info@ivfcypern.se

Boka Tid

Vi kan erbjuda dig Intralipid infusion therapy

Upprepade missfall eller upprepade IVF-misslyckanden, kan bero på ett stort antal naturliga mördarceller som är en typ av vita blodkroppar som kan tolka implanterade embryo som en invaderande cell.
Intralipid infusion sänker aktiviteten hos naturliga mördarceller och minskar risken för ett implantations fel av embryon


Kom snabbt i kontakt

Kontakta IVF CypernIVF Cypern

Vår uppdrag är ett nytt livSociala Nätverk


Facebook

www.facebook.com/ivfcypern


Twitter

#IVFCypern


Instagram

www.instagram.com/ivfcypernSnabb Kontakt


010 516 4730


Ring oss nu om du är i ett behandlingbehov, kommer vi att svara snabbt och ge dig ett råd och hjälpmedel.


© IVF Cypern 2020. Alla rättigheter förbehållna. Webbdesign Webto Webbyrå