Deprecated: Required parameter $sticky_arr follows optional parameter $post_type in /customers/b/6/9/ivfcypern.se/httpd.www/wp-content/themes/medicare/functions.php on line 1021 Deprecated: Required parameter $post_id follows optional parameter $post_type in /customers/b/6/9/ivfcypern.se/httpd.www/wp-content/themes/medicare/functions.php on line 1065 Deprecated: Required parameter $post_author follows optional parameter $post_type in /customers/b/6/9/ivfcypern.se/httpd.www/wp-content/themes/medicare/functions.php on line 1065 IVF med ägg/Sperma donation – IVF Cypern

IVF med ägg/Sperma donation

Infertilitetsdiagnostik och fertilitetsbehandling hos klinik ”IVF Cypern”
IVF med ägg / sperma donation, är ett alternativ för infertilitet behandling för par med manliga eller kvinnliga infertilitet faktor. Vi ser till att matchningsprocessen utförs på ett optimalt sätt för att erbjuda dig givare val som matchar dina fysiska och intellektuella krav.Vid IVF Cypern Fertility Clinic använder vi endast certifierad sperma från kända och ackrediterade internationella Cryobanker i Europa och USA.Det är också möjligt att ta med din egen ägg/sperm donator med dig. Vid IVF Cypern får vi överföra upp till 3 embryon, vilket är en faktor som ökar din chans att lyckas.

IVF med spermdonation

Låg spermie antal, dålig rörlighet eller onormal livsduglighet hos spermier kan göra det väldigt svårt att tänka sig lyckas bli gravid med sin manliga partners egna spermier. I vissa fall kan levande spermier vara helt frånvarande i ejakulat eller de befintliga cellerna är omogna och har inte befruktade egenskaper. Dessa fall kommer att kräv en spermie donator används för att graviditet  uppnås. Detta är ett förfarande genom vilket ägg från en kvinnlig patient befruktas med användning av IVF / ICSI-behandling, med donators sperma som har donerats och hållits fryst i en spermabank. Det resulterande embryot kan sedan utvecklas till ett foster i livmodern. På så sätt får ett par chanser att ha genetiska egenskaper hos en av föräldrarna och mamman kan få uppleva graviditet.

Sperma Donor IVF Behandlingsprogram på IVF Cypern IVF fungerar väldigt mycket som IVF / ICSI Den enda skillnaden är, istället för att använda den manliga patientens eget spermie prov, används certifierade donator sperma Innan vi kan identifiera rätt behandlingsprotokoll och innan vi kan fortsätta med behandlingen är det mycket viktigt att en effektiv bedömning görs mot bakgrund av test och screening.

Innan försök med behandling med sperma donor, kan patienter kanske överväga kirurgiska spermier hämtningsmetoder som sista utväg. IVF/ICSI

Om man trotts allt inte lyckas att få livsdugliga spermier via denna metod har man inget val än spermiedonator.

Vem är spermiedonator?

Vid IVF Cypern Fertility Clinic använder vi endast certifierad sperma från kända och ackrediterade internationella cryobanker i Europa och USA. På grund av donor anonymitet regler på norra Cypern, kan vi bara ge dig viss information om din spermie donor. Vi kan avslöja information som höjd, vikt, utbildningsuppdrag, hud, ögon och hårfärg hos givaren samt andra sociala egenskaper. Vi avslöjar emellertid inte någon information om givarens identitet. Alla donerade spermieprov som köpts från spermabankerna är valda för att vara anonyma. Vi accepterar inte inlämningsbidrag från lokalbefolkningen.

Med tanke på att alla spermieprover vi använder på vår klinik kommer från certifierade spermabanker, uppfyller alla spermie donator internationella normer för spermie donation som inkluderar fysisk bedömning, screening av smittsamma sjukdomar, genetisk screening samt familjemedicinsk historisk kontroll.

Hur är patienterna matchade med spermie donator?

Trots att patienterna inte har personlig information om spermie donator, ser vi till att matchningsprocessen utförs på ett optimalt sätt för att erbjuda dig givare val som matchar dina fysiska och intellektuella krav. För att en exakt givare matchar att vara på plats, ber vår givarkoordinator att du fyller i och skickar vår formulär “givare / mottagare”. I den här formen frågar vi om dina egna fysiska egenskaper, liksom alla andra funktioner och kriterier du vill ange för ditt givarval. Baserat på denna information kommer vi att kunna förkorta vår spermie donator pool och erbjuda dig lämpliga givaralternativ att välja mellan. Basinformationen som krävs för att matcha spermadonor är som följer:

-Målpartnerens fysiska egenskaper (hud, hår och ögonfärg)

Manliga och kvinnliga partners blodtyper

-En annan specifikation som du skulle vilja framlägga

Ytterligare specifikationer som utbildning / yrke och sociala egenskaper kan också användas som parametrar, men du bör komma ihåg att mer specifikationer vi har desto svårare blir det att matcha dig med en givare. Medan utbildning, yrke och fysiska egenskaper kan vara acceptabla kriterier, kan det vara mycket lång tid att ha alltför många restriktioner på din givare sökning.

Hur börjar man behandling?

IVF Behandling med hjälp av spermdonation är mycket lik standard IVF / ICSI behandlingssteg som identifieras i relevant avsnitt.

Kvinnans tidigare utredningar för att kunna gå genom en normal graviditet och förberedelserna inför IVF behandlingen är samma som standard IVF/ ICSI.Med tanke på att majoriteten av våra patienter kommer från utlandet, kan vi utforma våra behandlingar så att det preliminära arbetet kan utföras lokalt i ditt land under vår vägledning och tillsyn. På så sätt kan vi minimera längden på din vistelse på Cypern till 5/6 dagar där vi kan slutföra din behandling. Patienter som vill ha hela vår behandling med oss, inklusive förprövning, skanning och medicinering stadiet, kan hela behandlingen slutföras inom 18 dagar, där vi förväntar oss att patienten kommer fram hit till Cypern på dag 1 i menstruationsperioden för bedömning. Inte alla patienter har möjlighet att komma hemifrån i totalt 18 dagar. Av denna anledning får vi etablerat kopplingar mellan er lokala läkare så att vi kan vägleda dig genom det preliminära arbetet lokalt i ditt eget land och du kan komma till Cypern för att slutföra din behandling.

Till kostnaderna för IVF genom donator tillkommer kostnaden av infektions sjukdoms screening som behöver utföras av vårt eget laboratorium för säkerhetsåtgärder för att minimera risken för korskontaminering i vårt laboratorium på grund av blodburna sjukdomar. Kostnaden för screening av infektionssjukdomar och allt annat blod arbete, som komplett blod tal, inklusive blodsocker mätning kommer att vara 200 euro.

IVF med äggdonation

IVF med äggdonation, är ett alternativ för infertilitet behandling för par med kvinnlig infertilitet faktor. Detta behandlingsalternativ är lämpligt för kvinnor som inte kan uppnå graviditet med egna ägg av olika orsaker. Dessa skäl kan inkludera men är inte begränsade till för tidigt ovariesvikt, klimakteriet, kirurgiskt avlägsnande av äggstockar, frånvaro av äggstockar och många ärftliga genetiska tillstånd.

Huvudskillnaden mellan IVF med egna ägg och IVF med äggdonation är det faktum att den kvinnliga patienten (mottagaren) inte kommer att bli föremål för IVF-medicinering för att stimulera hennes äggstockar. Hennes äggdonator kommer istället att använda denna medicin eftersom hon kommer att bli den som genomgår protokollet om äggstocks stimulering. Den kvinnliga patienten (mottagaren) kommer att genomgå ett mycket mildt medicinering för att förbereda livmodern för graviditet.

Hur matchar patienterna sina ägg donor hos oss :
För en exakt donor matchningsprocess ber vi att ni ger oss följande information:
– Din fysiska egenskaper (hud, hår och ögonfärg)
– Din menstruationsperiod information
– Du och din partners blodtyper (om  ni har en manlig partner – Ensam kvinnor med sperma donor och homosexuella män genom användning av en surrogatmamma är också välkomna)
– Din bild
– Eventuell relevant medicinsk information som kanske är relevant (som ärftliga genetiska störningar).

När du är redo att börja behandla, anmäler ni er att vi börjar med processen. Anmälningsavgiften är 5000 kr och dras av den totala kostnaden senare. Då ber vi att du fyller i vår “formulär för donator mottagare”. På denna blankett kommer du att ge oss egna fysiska egenskaper samt ytterligare givare specifikationer. Baserat på denna information kommer vi att kunna begränsa vår givarpool för att matcha dina kriterier och förkorta våra äggdonator som bäst matchar. Du kommer att få en lista med äggdonatorer att välja mellan när den första screenings processen är klar.

På grund av donor anonymitet lagar på Cypern kan vi inte dela bilder av våra givare, vi kan inte ge deras kontaktuppgifter eller vi kan inte organisera dig för att träffa din äggdonator. I den standardprogram av IVF med donation. Vi kan emellertid ge dig en detaljerad profil av din givare som innehåller information som ålder, hennes etniska bakgrund, födelseland, blodtyp, utbildningsnivå, yrke, fysiska egenskaper, familje medicinsk historia, socialt beteende och hennes personligt meddelande.

Ta med sin donator

Det är också möjligt att ta med din egen äggdonator med dig. Du kan ha en släkting som äggdonator eller du kan använda en intermediär äggdonator byrå för att välja din egen äggdonator för din IVF-behandling. Vi välkomnar patienter som vill använda sina egna äggdonator istället för en av våra egna givare. Det finns dock vissa kriterier som vi ber om när ni tar med er egen äggdonator. Oavsett vem din äggdonator är, måste hon vara mycket väl undersökt innan hon får donera sina ägg. Kriterierna är inte lika strikta som de som vi använder för att rekrytera våra egna givare eftersom det här kommer att vara en äggdonator som du själv valt. Tyvärr kan det här betyda att eftersom din egen äggdonator inte kommer att bli anonym som våra egna standardägg givare, kan framgång med att använda din egna äggdonator vara lägre än framgången vi kan erbjuda dig med en av våra egna äggdonatorer.

Ägggivare kvalifikationer

Norra Cypern är populärt för sin ganska liberala inställning till IVF -behandling men det betyder inte att det inte finns några juridiska restriktioner eller indikationer att lyda. Generellt ska en donator inte vara äldre än 25 år(Mellan 21-25 år )på vår klinik och hon måste genomgå en kvalificeringsprocess som omfattar testning för infektionssjukdomar.

Givare är juridiskt skyldiga att ha följande tester:

  • HIV
  • Hepatit A och B
  • Anti -HCV
  • RPR – VDR
  • HTLV – I/II
  • chlamydia
  • Gonorré.

Givare måste också genomgå genetiska tester för att identifiera risken för de vanligaste genetiska störningarna (thalassemi, sicklecellssjukdom, cystisk fibros och karyotyp). Äggdonatorer måste också genomgå psykologisk screening.

Äggdonatorer på IVF Cypern kan bara vara mellan åldrarna 19–25 år, så att alla våra äggdonatorer är mycket unga och friska individer.
• Äggdonator som bidrar till en lyckad graviditet återkallas för en annan donation. Varje äggdonator får ett visst antal donationer under hela sin livstid och endast de givarna med tidigare graviditeter återkallas för en ny donation.
• Screening av äggdonor är vår högsta prioritet. Vi ser till att alla våra potentiella äggdonor går igenom en mycket noggrann screeningprocess för att se till att de är friska och lämpliga för donation. Endast äggdonor i “optimala fertilitetsintervall” är tillåtna i vårt program.
• Vi stimulerar våra äggdonor med mildare stimulerings policy för att inte äventyra kvaliteten på äggen i förhoppningen att erhålla “mer”. De ägg som erhållits har därför hög kvalitet med hög fertilisering- och graviditets potential

Så börjar du – Steg för steg Behandling:

Det första steget i äggdonationsbehandling på IVF Cypern är att träffa din lokala gynekolog för en transvaginal ultraljudsskanning (sonogram). Detta är för att se till modern inte har några stora problem i allmänhet som potentiellt kan störa en lyckad graviditet. Dessa kan innefatta polyper, fibroider, fria vätskor i livmodern eller något annat problem som kan vara synligt under en transvaginal ultraljudsskanning. Emellertid är inte varje polyp eller fibroid skadlig för graviditets processen. Därför krävs en grundlig bedömning innan du utformar ditt behandlingsprogram. Vi kommer helt enkelt att be om att du kontakta din lokala gynekolog för att få din skanning och be att skicka oss resultaten av denna skanning för bedömning.

Kvinnor äldre än 50 år bör genomgå ytterligare bedömning för “graviditet”. Dessa är en serie grundläggande test, inklusive blodsockernivån, blodtrycksnivån, komplett blodprover, njurfunktionstester och hjärt undersökning. Om du har årliga hälsoko9ntroller med din lokala läkare, kommer det också att bli kvalificerad för bedömning. Om du har någon historia om IVF-misslyckanden med donor ägg, eller återkommande missfall, eller några kända problem, kommer ytterligare undersökningar att vara lämpligt. Den manliga patner måste ha sin sädesprov klar innan han fortsätter behandlingen “Infertilitets prover” för män.

När den första testprocessen är klar kommer vi att kunna förse dig med ett behandlingsschema så att du kan förbereda dig för din behandling lokalt. Detta behandlingsschema innehåller daglig användning av läkemedel samt ett schema för din lokala läkarmottagning. När den preliminära behandlingen är slut måste du komma till Cypern i ca 6 dagar.
I äggdonor IVF-behandling är de aktuella stegen något annorlunda än standard IVF-behandlingar eftersom den kvinnliga patienten (mottagaren) inte kommer att använda medicinering för ägglossningsinduktion (äggstocksstimulering). Istället kommer äggdonatorn  att genomgå medicinering fasen. Äggdonatorn kommer att vara under vår övervakning under processen med hennes donation och kommer att delta i ett antal möten för att optimera utfallet av hennes donation.

Den kvinnliga patienten, som genomgår IVF-behandling med äggdonation, måste emellertid också ta viss medicin före embryoöverföringssteget för att se till att livmodern är fullt förberedd för graviditet. Detta kommer att klargöras på “behandlingskalendern” som skickas före behandlingens början. Syftet med medicinen är att maximera dina chanser för graviditet med IVF-behandling.

IVF processen efter donerade ägg från din donator och spermier från din manliga partners eller donerade sperma kommer att vara som en standard IVF behandling.

Kostnad för IVF med donor ägg på Cypern IVF

Kostnaden för äggdonation IVF på Cypern IVF-kliniken är något högre än konventionell IVF eftersom det kräver användning av en äggdonor. IVF med äggdonation kostar 5000 euro på vår klinik. Detta belopp inkluderar din äggdonatorns ersättning, hennes medicinering och hennes första testning och bedömning. Kostnaden inkluderar också dina IVF-förfaranden och konsulterna på Cypern.

Vad som inte ingår i kostnaden för behandlingen är det som följer:
– De första prov som krävs för att du ska ha innan du anländer till Cypern. Dessa är de prover som har nämnts ovan (ultraljudsskanning, sädesanalys, hälsokontroller för modern om hon är över 50 år och ytterligare test under vissa omständigheter). Dessa tester ska göras innan vi kan fortsätta med din behandlingsplanering, därför omfattas inte kostnaden för din behandling. Den totala kostnaden för dessa initialtest kan variera beroende på din gyn mottagning.

Prover av infektionssjukdomar för båda parter krävs i  IVF med donerade ägg behandlingar. Dessa är standard hiv-, hepatit- och VDRL-testning. Som säkerhetsprotokoll kan vi dock inte acceptera dessa tester från andra laboratorier. Vårt laboratorium är stolt över sina överlägsna tekniska och miljöförhållanden och vi strävar efter att behålla det på så sätt. Eventuell förorening av vårt laboratorium med patogener kan möjligen sätta varje enskilt patientprov under allvarlig risk. Vi ber därför att dessa viktiga smittsamma tester utförs av vårt eget laboratorium innan några prov hanteras. Kostnaden för alla dessa tester kommer att vara 200 euro.

• Vid IVF Cypern får vi överföra upp till 2 embryon, vilket är en faktor som ökar din chans att lyckas.
Boka Tid

ÖPPETTIDER

Vi är alltid glada att se dig på vår klinik!För att komma till oss behöver du inte någon remiss och du får snabbt en tid för ditt första besök.

KONTAKTA OSS


010 516 47 30

info@ivfcypern.se

Boka Tid

Vi kan erbjuda dig IVF med ägg/Sperma donation

IVF Cypern Fertility Clinic använder endast certifierad sperma från kända och ackrediterade internationella Cryobanker i Europa och USA.Det är också möjligt att ta med din egen ägg/sperm donator med dig.


Kom snabbt i kontakt

Kontakta IVF CypernIVF Cypern

Vår uppdrag är ett nytt livSociala Nätverk


Facebook

www.facebook.com/ivfcypern


Twitter

#IVFCypern


Instagram

www.instagram.com/ivfcypernSnabb Kontakt


010 516 4730


Ring oss nu om du är i ett behandlingbehov, kommer vi att svara snabbt och ge dig ett råd och hjälpmedel.


© IVF Cypern 2020. Alla rättigheter förbehållna. Webbdesign Webto Webbyrå