Deprecated: Required parameter $sticky_arr follows optional parameter $post_type in /customers/b/6/9/ivfcypern.se/httpd.www/wp-content/themes/medicare/functions.php on line 1021 Deprecated: Required parameter $post_id follows optional parameter $post_type in /customers/b/6/9/ivfcypern.se/httpd.www/wp-content/themes/medicare/functions.php on line 1065 Deprecated: Required parameter $post_author follows optional parameter $post_type in /customers/b/6/9/ivfcypern.se/httpd.www/wp-content/themes/medicare/functions.php on line 1065 Mini IVF – IVF Cypern

Mini IVF

Infertilitetsdiagnostik och fertilitetsbehandling hos klinik ”IVF Cypern”
Mini IVF som erbjuds på IVF Cypern är ett behandlingsalternativ för patienter / Kvinnor mellan åldrarna 40-47 med minskad men inte uttömd äggstocks reserver / Kvinnor som redan har genomgått standard IVF-behandling där många ägg hämtades men resultatet av behandlingen var negativ / Kvinnor i äldre åldersgrupper vars hormonnivåer fortfarande indikerar optimal fertilitet, men IVF-behandlingar misslyckas med att producera önskade resultat.

Mini IVF-behandling

Mini IVF som erbjuds på IVF Cypern är ett behandlingsalternativ för patienter :

-Kvinnor mellan åldrarna 40-47 med minskad men inte uttömd äggstocks reserver.

-Kvinnor som redan har genomgått standard IVF-behandling där många ägg hämtades men resultatet av behandlingen var negativ.

-Kvinnor i äldre åldersgrupper vars hormonnivåer fortfarande indikerar optimal fertilitet, men IVF-behandlingar misslyckas med att producera önskade resultat.

I sådana fall är äggcellernas kvalitet en av de viktigaste misstänkta för IVF-misslyckanden. I ett försök att öka kvaliteten på dessa äggceller erbjuder IVF Cyperns-specialister en ny alternativ behandlingsstrategi som heter “Mini IVF Treatment”.

Mini IVF är ett IVF-förfarande som syftar till att få en lägre räkning men högre kvalitet på ägg efter en stimulering cykel. I en vanlig IVF-cykel görs stimulering så att en viss mängd ägg kan hämtas i slutet. Mini IVF är dock utformad så att endast några få ägg av högsta kvalitet kan hämtas. Ju högre kvalitet på ägg desto större är chanserna för framgång. Därför syftar mini IVF till att få en låg räkning men högre kvalitet på ägg.

För Mini IVF använder man mindre mediciner och injektioner. Orsaken är att i mer avancerade åldrar tenderar de återstående äggstocksreserverna att vara mindre optimala vad gäller kvalitet, och dessa återstående reserver tenderar att vara mer känsliga för yttre faktorer. Om reserverna har blivit utarmat, kommer administrering av höga doser av medicin inte att leda till att fler ägg kommer att rekryteras, utan kommer att resultera i att kvaliteten på kvarvarande ägg i reserverna försvinner genom att utsätta dem för extremt höga halter av hormonella tillskott. Även för dåliga prognosfall av äldre kvinnor med låg ovariereserv, finns det en fördel för mini-IVF vid hög dos stimulering. Sådana patienter producerar normalt mycket få ägg, även när de utsätts för mycket höga doser av stimuleringsmedicinering. Om patienter svarar på den mildare doseringsmängden, även om det finns en enda äggcell vid slutet av stimuleringsprotokollet, är denna cell mycket mer sannolikt att producera ett livskraftigt embryo.

Hur börjar man behandling?

Det första steget i IVF-behandlingar är alltid detsamma: “Provtagning”. Innan vi kan göra en effektiv bedömning av din ovarie funktion och beräkna dosen av läkemedel som optimerar ditt svar på Mini IVF-behandling, vill vi analysera några av dina testresultat. De första sakerna som vi kommer att be dig att ge oss kommer att vara följande:

-Hormontester för den kvinnliga patienten som ska administreras på follikulär fasen av hennes menstruationscykel (helst 2: e eller 3: e dagen i menstruationsperioden). Dessa hormonprov inkluderar FSH, LH, Estradiol, Prolactin, TSH och AMH hormon test.

-Baselin trans-vaginal (TV) ultraljudsskanning för den kvinnliga patienten, igen, 2: a eller 3: e dagen i hennes menstruationsperiod. Syftet med transvaginalavläsningen är en bedömning av äggstockarna och livmodern för att se till att det inte finns några problem som kan störa graviditeten.

-Sperma analys för den manliga patienten för att indikera volym, räkning, rörlighet, livsduglighet, pH och runda cellparametrar. Sådana analysen är idealiskt gjort efter tre till fyra dagars avhållsamhet. Kortare och längre avhållningsperioder rekommenderas inte.

– Om paret redan har genomgått standard IVF-behandlingar, vill vi veta några aspekter av deras behandling, såsom administrerad läkemedelsdos, antal äggceller som hämtats, kvalitetsklassificering av deras äggceller, antal embryon som når klyvning och / eller blastocyst steget före embryo överföringssteget.

Det här är den information som hjälper specialisterna på IVF Cypern att bekanta sig med ditt ärende och göra en affektiv bedömning av hur man ska fortsätta med behandlingen. När vi kan producera ett behandlingsprogram baserat på denna information kommer vi att kunna förse dig med en behandlingskalender som anger vad som behöver göras dagligen. På så sätt kan du göra det preliminära arbetet lokalt (initialt test, medicinsk användning och skanning) och komma till Cypern för endast 5/6 dagar för att slutföra din behandling. Om du har flexibilitet att resa under en längre tid, är det dock en bra idé att komma hit för hela behandlingen så att vi kan utföra alla aspekter av behandlingen från början till slut. Detta kommer att kräva din närvaro i totalt 18 dagar, från och med dag 1 i din menstruationsperiod.
Boka Tid

ÖPPETTIDER

Vi är alltid glada att se dig på vår klinik!För att komma till oss behöver du inte någon remiss och du får snabbt en tid för ditt första besök.

KONTAKTA OSS


010 516 47 30

info@ivfcypern.se

Boka Tid

Vi kan erbjuda dig följande

Mini IVF är ett IVF-förfarande som syftar till att få mindre antal ägg men högre kvalitet på ägg efter en stimulering cykel. Mini IVF är dock utformad så att endast några få ägg av högsta kvalitet kan hämtas.


Kom snabbt i kontakt

Kontakta IVF CypernIVF Cypern

Vår uppdrag är ett nytt livSociala Nätverk


Facebook

www.facebook.com/ivfcypern


Twitter

#IVFCypern


Instagram

www.instagram.com/ivfcypernSnabb Kontakt


010 516 4730


Ring oss nu om du är i ett behandlingbehov, kommer vi att svara snabbt och ge dig ett råd och hjälpmedel.


© IVF Cypern 2020. Alla rättigheter förbehållna. Webbdesign Webto Webbyrå