Ovarian PRP

Infertilitetsdiagnostik och fertilitetsbehandling hos klinik ”IVF Cypern”
IVF Cypern har fått goda resultat av Äggstock PRP behandlingar. Denna behandling erbjuds kvinnor som är nära klimakteriet eller har nått klimakteriet för att ha chansen att få flera och nya äggceller.

Äggstock PRP behandling

Äggstocksföryngring

En av de vanligaste frågorna är huruvida klimakteriet kan vändas om eller inte. Vår kunskap om ämnet hittills har sagt oss nej. Varje kvinna är född med en begränsad uppsättning äggstocksreserver och dessa reserver minskar med tiden i varje menstruationscykel. Nya framsteg inom forskning och kliniska studier pekar dock på möjligheten att regenerera ovariefunktionen även efter klimakteriet. Enligt den senaste forskningen från Harvard-forskare kan PRP-applikationen i ovariecortex stimulera bakteriecellslinjen att utvecklas till ovarie-ägg. Vi på IVF Cypern har uppnått framgång med denna behandling och observerat att injektion av tillväxtfaktorer möjliggjorde uppkomsten av äggproduktion i äggstockarna. Denna behandling erbjuds kvinnor som är nära klimakteriet eller har nått klimakteriet för att ha chansen att få flera och nya äggceller.

Kostnaden för äggstocksföryngring via PRP-behandling är 1 600 euro vid norra Cyperns IVF-centrum för båda äggstockarna.
Boka Tid

ÖPPETTIDER

Vi är alltid glada att se dig på vår klinik!För att komma till oss behöver du inte någon remiss och du får snabbt en tid för ditt första besök.

KONTAKTA OSS


010 516 47 30

info@ivfcypern.se

Boka Tid

Vi kan erbjuda dig Ovarian PRP

Ovarian PRP hjälper äggstockarna att vaknas till liv igen,Föryngring av äggstockar. Detta har visat bra resultat för att erhålla livsdugliga äggceller hos kvinnor som närmat sig klimakteriet och användes vid 40+ IVF behandlingar.


Kom snabbt i kontakt

Kontakta IVF CypernIVF Cypern

Vår uppdrag är ett nytt livSociala Nätverk


Facebook

www.facebook.com/ivfcypern


Twitter

#IVFCypern


Instagram

www.instagram.com/ivfcypernSnabb Kontakt


010 516 4730


Ring oss nu om du är i ett behandlingbehov, kommer vi att svara snabbt och ge dig ett råd och hjälpmedel.


© IVF Cypern 2020. Alla rättigheter förbehållna. Webbdesign Webto Webbyrå