PGD

Infertilitetsdiagnostik och fertilitetsbehandling hos klinik ”IVF Cypern”
PGD på IVF Cypern är en av mest populära och största behandlingar. Genom PGD minskas risken för missfall pga. abnormiteter Denna metod möjliggör att vi kan noggrant bestämma kön på ett embryo, plus upptäcka över 400 genetiska störningar och genomföra screening för. Genom PGD minskas risken för missfall pga. abnormiteter. PGD Biopsi kan läggas till alla IVF behandlingar innan embryo överföring för att minska risken för missfall på grund av genetiska abnormitet, särskilt när det gäller högre ålder , upprepade missfall eller tidigare misslyckade IVF.

PGD

PGD ​​på IVF Cypern är en av mest populära och största behandlingar. Denna metod möjliggör att vi kan noggrant bestämma kön på ett embryo, plus upptäcka över 400 genetiska störningar och genomföra screening för. Genom PGD minskas risken för missfall pga. abnormiteter.

Det är känt att risken för kromosomala abnormiteter ökar med åldern. Som en kvinna åldrar, så gör hennes ägg. Detta kallas äggcellens åldrande. Ägg cellens  åldrande medför ett antal problem:

– Ökad grad av mitokondriell abnormiteter –

– Ökad grad av epigenetiska problem.

Incidens av kromosomala abnormiteter med ålder visar att när en kvinna är omkring 30 år, kommer omkring 25% av hennes embryon att ha en genetisk abnormitet. Detta innebär att efter en IVF-behandling kommer ungefär en fjärdedel av hennes embryon att vara genetiskt onormala.

Vid ungefär 35 år går detta antal upp till cirka 32%, vilket innebär att ungefär en av tre embryon kommer att ha en genetisk abnormitet.

Vid 42 års ålder kommer cirka 60% av embryon under en IVF-cykel att vara onormal.

Genetisk abnormitet

Aneuploidi

Singelgenstörning

Kromosom translokation

Aneuploidi

Aneuploidi är termen för antalet onormala kromosomsatser inom cellkärnan som är ansvarar för att orsaka fosterskador. PGD ​​diagnostisk behandling kan önskas utföra på alla embryon som ska överföras.

Några av de vanligaste abnormiteterna kan leda till missfall av graviditeten. De vanligaste abnormiteterna är:

Triploidy (tre kopior av alla kromosomer)

Trisomi (tre kopior av en uppsättning kromosomer)

Monosomi (endast en uppsättning kromosomer)

Onormala sexceller

Singelgenstörning

Många enskilda genproblem påverkar båda könen lika. Men där den relevanta genen är närvarande på X-kromosomen tenderar den associerade sjukdomen att bli vanligare hos män. Könselektion och enkelgenstestning kan inte användas på samma cellprov eftersom DNA-extraktionsprocessen förstör cellmembranet så att inga andra förfaranden kan utföras på det

Kromosom translokation

Det här är en fragmenterad del av kromosomen i ett par med en annan kromosom. Om det inte saknas något genetiskt material så kallas det en “balanserad translokation”. Eftersom detta bara är en defekt i arrangemanget av kromosomer kan det fortfarande resultera i ett genetiskt normalt foster.

Identifiera genetiska störningarna

På IVF Cyperns kliniker uppfyller vi inte bara dina förväntningar, vi strävar efter att överträffa dem. Våra specialister använder en banbrytande fertilitetsbehandling för att identifiera även de mest sällsynta genetiska störningarna som man känner till. Detta gör vi genom att använda blodprover som tas från båda föräldrarna för att utföra mutationsverifieringstestning. Därefter skapas DNA-prober och anpassas för varje enskilt par, vilket möjliggör den allra bästa behandlingen.

PGD i IVF Cypern processen

Först skapas embryon genom den traditionella IVF-processen, därefter förvaras de tre dagar i en inkubator. På den tredje dagen avlägsnas en eller två celler så att PGD-biopsin kan äga rum. Det genetiska materialet från cellens kärna analyseras sedan för abnormiteter. Alla tester och resultat är färdiga den femte dagen, då diskuterar vi med er vilken embryo som ska överföras.

PGD Biopsi kan läggas till alla IVF behandlingar innan embryo överföring för att minska risken för missfall på grund av genetiska abnormitet, särskilt när det gäller högre ålder.Boka Tid

ÖPPETTIDER

Vi är alltid glada att se dig på vår klinik!För att komma till oss behöver du inte någon remiss och du får snabbt en tid för ditt första besök.

KONTAKTA OSS


010 516 47 30

info@ivfcypern.se

Boka Tid

Vi kan erbjuda dig PGD screening

PGD Biopsi kan läggas till alla IVF behandlingar innan embryo överföring för att minska risken för missfall på grund av genetiska abnormitet, särskilt när det gäller högre ålder , upprepade missfall eller tidigare misslyckade IVF. Genom PGD kan man bestämma kön på ett embryo också.


Kom snabbt i kontakt

Kontakta IVF CypernIVF Cypern

Vår uppdrag är ett nytt livSociala Nätverk


Facebook

www.facebook.com/ivfcypern


Twitter

#IVFCypern


Instagram

www.instagram.com/ivfcypernSnabb Kontakt


010 516 4730


Ring oss nu om du är i ett behandlingbehov, kommer vi att svara snabbt och ge dig ett råd och hjälpmedel.


© IVF Cypern 2020. Alla rättigheter förbehållna. Webbdesign Webto Webbyrå