Standard IVF

Infertilitetsdiagnostik och fertilitetsbehandling hos klinik ”IVF Cypern”
Varje dag kommer ut nya beprövade lösningar för hinder som kan bidra till en misslyckade IVF och nya utredningar och prover som kartlägger problemet till infertilitet hos paret. Där för har man en bättre diagnos som leder till en säkrare metod. IVF Cypern är uppdaterade i alla nya forskningar och senaste beprövade metoder.

IVF (In Vitro Fertiliation)

Behandla infertilitet på grund av :

Problem och hinder med äggledarna

Endometrios patienter

Spermierna av dålig kvalitet

Oförklarad barnlöshet

IVF patienter som vänder sig till oss har oftast gått genom en infertilitet utredning och har haft tidigare IVF försök som förmodligen inte hade gett ett bra resultat.

En grundlig infertilitet utredning är utgångspunkten för val av rätt IVF behandling. Vi genomgår parets tidigare infertilitet utredningar och kontrollerar om de är fullkomliga.

Varje dag kommer ut nya beprövade lösningar för hinder som kan bidra till en misslyckade IVF och nya utredningar och prover som kartlägger problemet till infertilitet hos paret. Där för har man en bättre diagnos som leder till en säkrare metod.

IVF Cypern centra är uppdaterade i alla nya forskningar och senaste beprövade metoder. Våra laboratorier är utrustade med senaste instrument och IVF material bevaras med noggrannhet när det gäller patientsäkerhet och förväxlingar under förvaringsmiljöer som garanterar duglighet eller förväxling.

Standard IVF etapper

Stimulering av äggstockar

Behandlingen börjas med stimulering av äggstockarna genom hormonbehandlingen som kan ges innan man åker till Cypern för IVF behandling . Man följer behandlingen genom ultraljud .

Man kan välja att hormonbehandlas i Cypern i samband med IVF .Det är både mer ekonomisk,tryggare och bekvämmare eftersom man följsupp med ultraljud dag 3,5 och 8 under hormonbehandlingen.

Kostnaden för hormonbehandlingen är runt 20.000 : kr i Sverige medan det kostar 7-8000 :kr i Cypern ( Inkl. kontroller ).

Under hormonbehandlingen lever man som vanligt, arbetar och gör sina fritidsintressen.

Insamling av äggceller

Dag 12 i menstrautions cirkel gör man insamling av äggceller.

Äggcellerna samlas in med en tunn nål genom ultraljudsstyrning.

Man får intravenös smärtlindring och lokalbedövning i slid botten. Man samlar 10 äggceller vid samma tillfälle.

Då får man vara kvar på kliniken för observation för några timmar. Man får vila i 2 dagar efteråt, vara utan fysiskt ansträngning .

Ägg frysning

Man kan önska frysa några av äggen för eventuella IVF försök.

Provrörsbefruktning

Provrörsbefruktning genomförs under sterila laboratorieförhållanden med äggceller och mannens sperma placeras i en gemensam odlingsskål. Under samma förhållanden i kvinnans fortplantningsorgan.

Vi väljer oftast att använda oss av metoden Mikroinjektion (ICSI) Intra Cytoplasmic Sperma Injektion,

Mikroinjektion av en spermie i äggcellen för att höja chansen för befruktning .Läs om ICSI 

Befruktningen och embryonas utveckling följs stegvis. Av de befruktade äggcellerna utvecklas cirka 30–50 procent till embryon av god kvalitet. Man väljer de bästa embryot för färsk embryo överföring till livmodern 2–5 dagar efter befruktningen.

Embryofrysning

Om man önskar kan man frysa kvarvarande embryona av god kvalitet för senare överföringar av frysta embryon. I genomsnitt leder 30–40 procent av överföringarna av färska embryon till en klinisk graviditet.

Embryo överföring:

På den 3: e eller 5: e dagen efter befruktningen transplanteras de bäst utvecklade embryon smärtfritt till moderns kandidatmed hjälp av i ultraljud instrument. Embryoöverföringsfasen är den sista etappen av behandlingen.

Tolv dagar efter överföringen är det dags för graviditet test via blodtest. Då får vi höra glädjande nyheten.

Provtagningar innan konsultations av behandling

Innan man ska gå genom premedicinering för IVF ber vi er att ta de här proverna en månad innan och skicka till oss för vidare information till kliniken och konsultation.

Blivande mamma:

(Andra menstrations dagen)

FSH, LH, E2,PRL,AMH, TSH, T3,T4,Blood gruppering

Om man har haft missfall förut ska man göra en Trombofoli panel

Blivande pappa:

HbsAg, HCV, HIV, Spermogram(Semen analysis) **, Blood gruppering

**https://www.youtube.com/watch?v=jOFUjr4bpp8
Boka Tid

ÖPPETTIDER

Vi är alltid glada att se dig på vår klinik!För att komma till oss behöver du inte någon remiss och du får snabbt en tid för ditt första besök.

KONTAKTA OSS


010 516 47 30

info@ivfcypern.se

Boka Tid

Vi kan erbjuda dig följande

Standard IVF erbjuds vid Problem och hinder med äggledarna , Endometrios patienter, Spermierna av dålig kvalitet, Oförklarad barnlöshet.


Kom snabbt i kontakt

Kontakta IVF CypernIVF Cypern

Vår uppdrag är ett nytt livSociala Nätverk


Facebook

www.facebook.com/ivfcypern


Twitter

#IVFCypern


Instagram

www.instagram.com/ivfcypernSnabb Kontakt


010 516 4730


Ring oss nu om du är i ett behandlingbehov, kommer vi att svara snabbt och ge dig ett råd och hjälpmedel.


© IVF Cypern 2020. Alla rättigheter förbehållna. Webbdesign Webto Webbyrå