Tandem IVF

Infertilitetsdiagnostik och fertilitetsbehandling hos klinik ”IVF Cypern”
Tandem IVF Cycle och Cytoplasmic Tandem IVF avser IVF-behandling där både kvinnlig patient och en äggdonator medicineras för att stimulera äggstockarna samtidigt. IVF Cypern är en av de allra första klinikerna i världen som antog Tandem IVF-behandling och Cytoplasmic Tandem IVF för Kvinnor som har risk för graviditet med sina egna ägg får chansen att ha tillgång till ett dugligt embryo med hjälp från ägg/ägginnehåll från en äggdonator.

Tandem IVF

Tandem IVF Cycle Avser IVF-behandling där både kvinnlig patient och en äggdonator medicineras för att stimulera äggstockarna samtidigt. IVF Cypern kliniker är en av de allra första klinikerna i världen som antog Tandem IVF-behandling. Kvinnor som har risk för graviditet med sina egna ägg får chansen att ha tillgång till ett dugligt embryo genom att samtidigt förbereda en äggdonator som går genom IVF.

Tandem IVF Cycle kan användas av kvinnor med nedsatt ovarie reserver som inte svarar på IVF-behandling på ett optimalt sätt. Alternativt kan det vara en lösning för kvinnor med upprepade IVF-misslyckanden med sina egna ägg. Principen bakom tandemcykeln är att ge patienten så många ägg av god kvalitet som möjligt så att ett positivt resultat kan uppnås. Medan patienten genomgår IVF behandling för att producera ägg finns det också en äggdonator som genomgår en liknande behandling för att producera ett antal ägg som utnyttjas av patienten. Genom att kombinera två uppsättningar ägg som hämtas från båda kvinnorna blir en stor äggbassäng tillgänglig för användning under IVF-cykeln.

Den kvinnliga patienten som vill välja en tandem IVF-cykel ska fortfarande ha någon ovariefunktion. Annars får man välja “IVF med äggdonation” Detta gör att kvinnan slippa bli stressad av en IVF cycel med alla stimulerings mediciner för att erhålla inga ägg i slutet. Vi rekommenderar Tandemcykel när anti-Muller-hormon (AMH) nivån av den kvinnliga patienten är högre än 0,2 ng / ml och det finns minst 1/2 antrala folliklar i äggstockarna.

Behandlings gången i en tandem IVF-cykel är precis som stegen involverade i “IVF med ICSI” -behandling.

“Cytoplasmic Tandem IVF”

Ovariefunktionen och fertilitetsnivån minskar med åldern och vi kanske bara behöver den extra hjälp att bli gravid när vi åldras. Medan standard IVF / ICSI-behandlingar kan vara en lösning för vissa, kan vissa andra patienter behöva lägga till ytterligare behandlingar vid sidan om med teknik och innovation, såväl som “Outside the box” behandlingar för att uppnå graviditet.

IVF Cypern kliniker erbjuder den nya behandlingsalternativen “Cytoplasmic Tandem IVF” för patienter med nedsatt äggstocksreserver och dålig äggkvalité. Cytoplasmisk Tandem IVF kombinerar fördelarna med en “Tandem IVF Cycle” med “Cytoplasmic IVF Transfer” för att ge dig det bästa av två världar!

En Tandem IVF-cykel innebär att du använder dina egna ägg och donor ägg i en enda IVF-behandlingscykel. Detta gör det möjligt för kvinnor att ha en chans att använder sina egna ägg för graviditet genom att även ha donator ägg som deras back-up plan, om deras egna ägg inte ger embryon av tillräckligt god kvalitet, för embryo överföring.

En cytoplasmisk IVF-överföring använder också en äggdonator och egna ägg i en enda cykel. Men med cytoplasmisk IVF är det inte ägg av äggdonatorn som vi är intresserade av utan snarare det cytoplasmatiska innehållet i ägget. Vi hämtar det cytoplasmatiska innehållet i äggdonators ägg och injicerar det i ägget hos patienten, vilket ger patientens ägg en bättre värd miljö för celltillväxt och utveckling och ger dem en högre chans att lyckas med sina egna ägg.

Genom att kombinera de två behandlingarna förbättrar vi inte bara dina chanser att lyckas med IVF genom att använda egna ägg, men vi tillåter dig också att befrukta resten av donatorensäggen (de som inte används för cytoplasma) med din partners spermieprov. Embryon som skapats av donatorägg kan frysas och bevaras för ett framtida datum om din behandlingscykel misslyckas och du väljer att använda donatorsägg i framtiden. På så sätt kan du få en IVF-behandling där din personliga framgång maximeras med egna ägg och där du också ges en back-up plan med donatorensägg i en framtid IVF-cykel om sakerna inte fungerar som planerat.
Boka Tid

ÖPPETTIDER

Vi är alltid glada att se dig på vår klinik!För att komma till oss behöver du inte någon remiss och du får snabbt en tid för ditt första besök.

KONTAKTA OSS


010 516 47 30

info@ivfcypern.se

Boka Tid

Vi kan erbjuda dig följande

IVF Cypern kliniker erbjuder den nya behandlingsalternativen “Cytoplasmic Tandem IVF” för patienter med nedsatt äggstocksreserver och dålig äggkvalité.


Kom snabbt i kontakt

Kontakta IVF CypernIVF Cypern

Vår uppdrag är ett nytt livSociala Nätverk


Facebook

www.facebook.com/ivfcypern


Twitter

#IVFCypern


Instagram

www.instagram.com/ivfcypernSnabb Kontakt


010 516 4730


Ring oss nu om du är i ett behandlingbehov, kommer vi att svara snabbt och ge dig ett råd och hjälpmedel.


© IVF Cypern 2020. Alla rättigheter förbehållna. Webbdesign Webto Webbyrå