Deprecated: Required parameter $sticky_arr follows optional parameter $post_type in /customers/b/6/9/ivfcypern.se/httpd.www/wp-content/themes/medicare/functions.php on line 1021 Deprecated: Required parameter $post_id follows optional parameter $post_type in /customers/b/6/9/ivfcypern.se/httpd.www/wp-content/themes/medicare/functions.php on line 1065 Deprecated: Required parameter $post_author follows optional parameter $post_type in /customers/b/6/9/ivfcypern.se/httpd.www/wp-content/themes/medicare/functions.php on line 1065 IVF i Cypern – IVF Cypern

IVF i Cypern


Värför Cypern?!

IVF i Cypern

Varför IVF på norra Cypern?

Cypern är Ett absolut “Mecca” för infertilitet lösningar.

Klinikerna i Cypern erbjuder generösa lösningar och behandlingsmetoder för ofrivillig barnlöshet.

Låt oss börja med några geopolitiska fakta. Cypern, en av de största öarna i Medelhavet, har delats politiskt i över 40 år. Numera består den av två delar-Republiken Cypern, belägen i söder och väster, och den turkiskt kontrollerade republiken norra Cypern. Eftersom Europeiska unionen har särskilda rättsliga arrangemang för norra Cypern (som inte anses vara en ” stat i enlighet med EU -förordningar), ska denna del av ön anses vara separat från sin södra granne och erbjuder en annan uppsättning IVF -behandlingsregler.

När det gäller IVF och äggdonation är norra Cypern fortfarande en av de mest populära destinationerna för patienter från Västeuropa, Turkiet och länder i Mellanöstern. De två viktigaste orsakerna till detta är betydligt lägre behandlingskostnader och ganska liberala IVF -regler (jämfört med övriga Europa). Lägg till detta bra sjukvårdsanläggningar, enkla resealternativ och semestermiljöer som hjälper till att lindra IVF -cykelstress, och du får en mycket konkurrenskraftig destination som kan jämföras positivt med andra populära europeiska destinationer (t.ex. Spanien eller Tjeckien).

Det som skiljer Nordcypern från andra europeiska IVF -destinationer är dess stora utbud av behandlingsalternativ. Dessutom är bestämmelserna ganska liberala och detta gör i sin tur att norra Cypern kan vara ett mycket populärt resmål för internationella IVF -patienter

På norra Cypern är högsta åldern för en kvinnlig patient 58 år, förutsatt att kvinnan uppfyller vissa kriterier och har genomgått specifika tester. Alla fall av patienter över 55 år skickas dock till hälsoministeriet och etikkommittén för granskning och godkännande. Patienter kan bara få behandling när de fått detta godkännande. Åldersgränsen för en manlig partner är 65 år, men under vissa särskilda omständigheter kan etikkommittén besluta om några år till. Fertilitets hjälpen är inte begränsad till motsatta könspar – både ensamstående kvinnor och kvinnor i lesbiska relationer accepteras . Anonymitet vid IVF -behandling som erbjuds av norra Cypern är en regel. Både ägg- och spermie donatorer kan hålla sin identitet privat, embryo donation är också anonym.

Social frysning av ägg är tillåten, liksom embryo frysning. Lagringstiden för frysta oocyter eller embryon beror på patientens ålder och hälsa. Valet av fertilitet behandling på norra Cypern inkluderar också genetisk diagnos före implantation (både PGS och PGD), vilket är extremt viktigt för att förhindra att vissa genetiska sjukdomar eller störningar överförs till barnet. Sexval är i allmänhet tillåtet för medicinska indikationer.

Cypern är Ett absolut “Mecca” för infertilitet lösningar.

IVF-behandlingar i Cypern är kända för högkvalitativa resultat. Fram till 2018 har antalet Cypern IVF kliniker överskridit till 15 center bara i Norra Cypern. För 3 år innan dess var antalet IVF kliniker på Cypern endast till hälften. Med den ökande efterfrågan de senaste åren har antalet läkare och centra som erbjuder IVF-behandling på Cypern ökat stadigt.O andra sidan att ge ut sig på jakt efter en seriös klinik är svåraste delen när det finns så många aktörer som lovar den bästa behandlingen.Därför IVF Cypern i Stockholms största uppgift går ut på att välja en klinik som motsvarar våra svenska patienter förväntningar .Vi är den enda verksamheten inom denna sektorn på Nord Cypern som hjälper till er hela vägen från planeringar i Sverige ,hjälp med förbehandlingar på hemma plan för att spara på er tid till fulländade behandling i Cypern.

Vår klinik i Norra Cypern, Cyprus American IVF

Cypern American IVF grundades 2019 som enskild klinik och sedan dess har det gett chansen till hundra tal par att få det barn som de hade längtat efter.Men våra läkare har erfarenhet inom IVF behandlingar långt innan på andra kliniker innan de startade upp sin klinik.

Som en pionjär inom fertilitetsbehandlingar på Cypern, har Cypern American IVF den modernaste laboratorium som är utrustade med senaste tekniken i norr. Återigen var Cypern American  IVF läkare den allra första för att introducera ägg- och spermiedonerings program och senare könsval för familjebalansering. Nu är vår klinik stolt över att vara den enda kliniken i norra för att ha sitt eget genetik laboratorium där all genetisk testning och screening utförs i kliniken, utan att behöva hjälp från tredje part laboratorier.Vi har även samarbete med den största internationell genetisk laboratorium i Istanbul för specifika kromosom fynd och isolering när det gäller allvarliga kromosom defekter.

Som den första ISO 9000-kvalificerade kliniken på norra Cypern har Cypern American IVF ledde vägen i fertilitetsbehandlingar sedan etableringen. Vår klinik  samarbetar med många prestigefyllda sjukhus, forskare och byråer över hela världen för att ge dig den högsta kvaliteten på tillgängliga behandlingar.

Cirka 90 procent av patienterna som söker för olika infertilitet behandlingar i Cyperns och  American IVF-centrum kommer från utlandet, vilket innebär att förutom tekniska och medicinska aspekter av infertilitet och IVF behandlingar ska informations kanaler samordning och flexibiliteten att kunna planera behandlingar med hänsyn till individuella tidsplaner tas på hög nivå.Tillsammans med kliniken gör vi en skräddarsydd program till varje familj.

Våra läkare läger ut mycket till både genom fri konsultation av era ärende och erbjuder även video samtal med patienter och svarar på deras frågor och funderingar.Vilket ger extra trygghet och personlig knytning.

www.cyprusamericanivf.com

IVF Cypern behandling process för standard IVF

När våra blivande föräldrar söker för en behandling upplyses de med information av den individuella behandlingen som anses vara optimala för dem.

Genom en del rutin prover och undersökningar som man får ta i Sverige försöker vi ge en helhets bild till våra specialister att konsultera för behandlingen. Om läkarna behöver mer heltäckande information för att kunna förklara tex tidigare misslyckade behandlingar ber vi om kompletteringarna. När konsultationen är klar får patienter förslag på behandlings metoder och kostnader. Innan de bestämmer sig för behandlingen är vi frikostiga med att ge adekvat information och svara på alla frågor. Föräldrarna får möjligheten att prata med behandlande läkare via telefon möte. När vi har bestämt om behandlingen får ni tillsammans med patient koordinatören i Sverige att förbereda för behandlingen. Hormonbehandlingar som sker i Sverige kräver att en gynekolog skriver ut recept på mediciner hormon stimulering som ordineras från kliniken på Cypern. Vi har läkare på några städer som kan hjälpa till med det. Annars får ni själva söka läkare som kan hjälpa till med recept på medicinerna.

Ett medicin protokoll från Cypern skickas i förväg som beskriver medicineringen dag för dag tills ni anländer i Cypern dag 11 av menstruations cykel.

Tillsammans med patient koordinator i Sverige gör vi klar den praktiska inför resan med att ordna flyg och boende. På Cypern tar en patient koordinator över er uppföljning med tids bokningarna vid behandlings tillfällen. Om man har möjlighet för hormonbehandlingen i Sverige tar resan i Cypern 10 dagar. Pappan får vara på kliniken endast vid ett tillfälle ,dag 14 av menstruations cykel för att lämna sperma för insemination och IVF.

Om det inte finns gynekolog på det ort ni bor kan ni göra hormonbehandlingen i samband med IVF på kliniken i Cypern. Hormonbehandling inkl. mediciner och ultraljud uppföljningarna kostar 700 euro. Hormonbehandling på kliniken är mer bekväm och mer ekonomisk. Men vistelsen på Cypern blir längre. Då ska mamman åka senast första menstruations dagen för att påbörja medicinering som pågår fram till man plockar ägg. Insemination och överföring av embryo sker 5 dagar efter att man har plockat ut ägg. På det sättet behöver ni vara i Cypern 21 dagar.

Processen för andra IVF behandlingar kan vara olika .Ni får hjälp från patient koordinatören i Sverige med information om processen efter din behandling.Vad vi står för

VAD STÅR VI FÖR


Vår ideologiVår ideologi är att alla individer o avsätt civiltillstånd och ålder har själva rätt att bestämma över sina val. Vi tror på att alla utifrån sina världsbilder och sina egna etiska värderingar har själva rätt att välja lösningar för ofrivillig barnlöshet. Därför IVF Cypern tar inga egna ställningar för behandlingar som vi erbjuder. Att kunna erbjuda högkvalitativa behandlingar med fokus på att våra patienter ska vara nöjda har alltid varit vår främsta prioritet.


Vår erfarenhet


Vi ingår i en del av Elite Research and Hospital, som är den allra första IVF-kliniken på norra Cypern med säte i Stockholm.Elite Research and Hospital är en pionjär inom stödd av reproduktiv teknik i Nordcyperns Denna IVF-centrum är också den allra första IVF-kliniken med ISO-certifiering. IVF-kliniken har fått flera utmärkelser för servicekvalitet och är den enda kliniken med sitt eget genetik institut Kliniken har högsta framgångsgraden i regionen sedan 2001.


Patientsäkerhet


Alla era medicinska uppgifter är mycket värdefulla för IVF behandlingar samtidigt so de är känsliga. I utbyte av information mellan Stockholm kontoret och vår klinik i Cypern sker kodad och utan personnummer endast födelse år. Vi arkiverar inga medicinska uppgifter i pappersform i Sverige och raderar era medicinska uppgifter efter att behandlingarna är avslutade. Kliniken i Cypern är skyldigt att journalföra era medicinska information och behandlings gång och resultat på grund av sjukvårdslagar. Alla donator är anonyma enligt lagar i Cypern. Ni får endast nödvändiga informationer om de när det gäller val av donator.


Kom snabbt i kontakt

Kontakta IVF CypernIVF Cypern

Vår uppdrag är ett nytt livSociala Nätverk


Facebook

www.facebook.com/ivfcypern


Twitter

#IVFCypern


Instagram

www.instagram.com/ivfcypernSnabb Kontakt


010 516 4730


Ring oss nu om du är i ett behandlingbehov, kommer vi att svara snabbt och ge dig ett råd och hjälpmedel.


© IVF Cypern 2020. Alla rättigheter förbehållna. Webbdesign Webto Webbyrå