Om Oss


Vårt uppdrag är ett nytt liv

Ge Nytt Liv

Om oss

IVF Cypern i Sverige jobbar under den officiella Medical turismen i Turkiet.

Vi är inte resebyrå och står endast för information om behandlingar och hjälper till med konsultationer inför önskade behandlingar. Motparten för behandlingarna är respektive klinikerna.

www.medicalturismturkiet.se

Vi väljer seriösa vårdgivare med lång erfarenhet inom sina område och både specialister och sjukhusen  är väl beprövade. Vi bjuder på fria inspektioner av myndigheterna i Skandinaviska länder för prövningar om medisinka behandlingars kvalite och läkarnas erfarenhet i sina områden. Alla behandlingar som erbjuds är enlig ramar för hälsomyndigheterna i respektive länderna ned lagliga och lång beprövade metoder Klinikerna har lång samarbetes erfarenhet att jobba med patienter från europiska lände enligt deras standard .Det finns goda referenser från tidigare behandlade patienter tillgängliga.

IVF Cypern ideologi

Vår ideologi är att alla individer o avsätt civiltillstånd och ålder har själva rätt att bestämma över sina val. Vi tror på att alla utifrån sina världsbilder och sina egna etiska värderingar har själva rätt att välja lösningar för ofrivillig barnlöshet. Därför IVF Cypern tar inga egna ställningar för behandlingar som vi erbjuder. Att kunna erbjuda högkvalitativa behandlingar med fokus på att våra patienter ska vara nöjda har alltid varit vår främsta prioritet.

Vår IVF klinik heter Cypern American IVF.Våra läkare är specialister inom gynekologi och IVF med lång erfarenhet.De har startat sin klinik 2019 tillsammans .Det är ett gäng unga ambisösa personal som erbjuder bästa service och trygg behandling.Cypern American IVF är den enda kliniken med sitt eget genetik institut Kliniken har högsta framgångsgraden i regionen.Vi har även nära samarbete med en internationell genetisk labrutorium i Istanbul som hjälper till oss med avncerade genetiska utredningar som tex utredning av ärftliga gen defkter.

www.genetiks.com

Tiden är en viktigt vilkor för våra patienter .Vi har inga köer för behandlingarna .Allt från hormonbehandlingen till IVF planeras efter era möjligheter för behandlingen enligt menstruationen .Era konsultationer svaras inom en vecka efter att nödvändiga provsvar undersökningar har kommits in.Ni har möjlighet att boka Whats App möte med din behandlande läkare.

Vi behandlar konfidentiellt alla individuella frågor. Utifrån era biologiska egenskaper, infertilitet hinder. Våra specialister ger er en ärlig bedömning av resultats framgång utifrån ert tillstånd. Sedan är det ni som får ta ställning till behandlingen.

Cypern American IVF är stolt över att erbjuda dig den bästa kvaliteten av fertilitetstjänster, med ett fantastiskt team av experter. Var och en styrs av samma passion och engagemang som klinikens grundare Doktor Erman Sever och Doktor Hali Ibrahim Tekin.

IVF framgång är lagarbete. Varje medlem teamet är inriktad på att ge en utmärkt servicekvalitet. All personal är här för att hjälpa dig med högsta kvalitet och kunskap.

Kontoret i Stockholm har uppgiften att vägleda er inom hela processen och fungerar som en länk till Kliniken i Cypern.Vi står för rådgivning och information samt förmedlar dina individuella frågor till specialister på kliniken och ni får svar från specialisten . Vi tar hand om dina tidigare journaler som översätts och skickas kodat till våra specialister på kliniken för bedömning. Vid ytterligare kompletteringar kontaktas ni för att ta flera prover eller saknade utredning. Detta är för att minska längden på din vistelse i Cypern och ge läkarna mer material för bedömning och val av behandlingsalternativ. Ni får välja att göra hela utredningen på kliniken om ni vill. Extra utredningar i Sverige efter att man har gjort en första utredning via Landstinget görs på privata kliniker och kan vara kostsamma. Landstinget tycker att de utredningarna skulle vara täckande. Men ibland tycker våra specialister att det fattas visa prover eller undersökningar för att ge en klar bild om infertilitet orsaken. En grundlig utredning är den viktigaste för att välja rätt behandling och minska misslyckade IVF behandling.När ni har bestämt er för att påbörja en behandling planerar kliniken om eventuella förberedelser .När det gäller behandlingar som behövs förberedelser på kliniken tex ägg och sperma donatör hjälper kliniken med att välja kandidater som matchar er i förväg. Vi sinkonserar donators behandling enligt din behandling  .Om ni väljer att göra hormonbehandling hemma med hjälp av en läkare som kan skriva recept på era mediciner får ni en medicin protokoll för hormonbehandlingen.Det är detaljerad och dag för dag protokoll .Det hjälper att planera er resa till Cypern .Det är beräknad vilken dag ska ni ha första besöket på kliniken .Ni åker lagom till IVF behandlingens påbörjan i Cypern.

Flyg

Flyg ingår ej behandlings priser.Patienten själv får stå för bokning av passande flyg.Man kan antingen flyga till Larnaca eller till Ercan flygplats i Norra Cypern via Istanbul.Man behöver inte visum för Cypern som nordisk medborgare o avsätt om ni landar i Larnaca eller Ercan flygplats i Norra Cypern.Ni får alla nödvändiga information om resan inför behandlingen.

Man ska ha intyg på två doser av Covid vaccination .I visa perioder behöver man ha PCR prov innan resan.Aktuella reglerna kan ni kolla genom direkt kontakt till Nord Cyperns ambassad i Stockholm 08-437 474 61

Kliniken är belägen i Famagusta i Norra Cypern.Det ligger några kilometer bort av samma kust linje som Aya Napa på Syd Cypern.På grund av resruktionerna för Covid infektion bör ni vara på Nord Cypern under behandlingen .Eftersom varje gång man passerar gränsen gäller regler för Covid kontroll. När ni väljer hotell kontrollera adressen med oss för att kolla om hotellet är på rätt sida.Patient koordinator i Cypern planerar alla dina klinik besök och ordnar med att boka transfer hotell och kliniken under behandlingsdagar.


VAD VI STÅR FÖR


Vår ideologi


Vår ideologi är att alla individer o avsätt civiltillstånd och ålder har själva rätt att bestämma över sina val. Vi tror på att alla utifrån sina världsbilder och sina egna etiska värderingar har själva rätt att välja lösningar för ofrivillig barnlöshet. Därför IVF Cypern tar inga egna ställningar för behandlingar som vi erbjuder. Att kunna erbjuda högkvalitativa behandlingar med fokus på att våra patienter ska vara nöjda har alltid varit vår främsta prioritet.


Vår erfarenhetVi ingår i en del av Elite Research and Hospital, som är den allra första IVF-kliniken på norra Cypern med säte i Stockholm.Elite Research and Hospital är en pionjär inom stödd av reproduktiv teknik i Nordcyperns Denna IVF-centrum är också den allra första IVF-kliniken med ISO-certifiering. IVF-kliniken har fått flera utmärkelser för servicekvalitet och är den enda kliniken med sitt eget genetik institut Kliniken har högsta framgångsgraden i regionen sedan 1998.


PatientsäkerhetAlla era medicinska uppgifter är mycket värdefulla för IVF behandlingar samtidigt so de är känsliga. I utbyte av information mellan Stockholm kontoret och vår klinik i Cypern sker kodad och utan personnummer endast födelse år. Vi arkiverar inga medicinska uppgifter i pappersform i Sverige och raderar era medicinska uppgifter efter att behandlingarna är avslutade. Kliniken i Cypern är skyldigt att journalföra era medicinska information och behandlings gång och resultat på grund av sjukvårdslagar. Alla donator är anonyma enligt lagar i Cypern. Ni får endast nödvändiga informationer om de när det gäller val av donator.


Lite Om Cypern

Cypern är den tredje största ön i Medelhavet och räknas geografiskt till Asien men politiskt oftast till Europa. Stränderna är lite av Cyperns varumärke, och turismen är viktig för landets ekonomi. Fler än 55 stränder på Cypern har tilldelats EU:s blå flagga för renlighet och säkerhet. Cypern har inte bara sköna bad och hett nattliv som lockbete. På en liten yta finns massor av sevärdheter att beta av för den nyfikne.
Ni kan köra bil runt hela ön och upptäckte sköna berg, antika lämningar (neolitiska byn Khirokitia, och Kungagraven i Pafos) , folktomma stränder och öns bästa vin.
I Cypern kan du förvänta dig en genomsnittlig säsong som pågår ungefär tre till fyra månader. Men tack vare Cyperns subtropiska klimat varar sommaren på Cypern i otroliga åtta månader, från april till november, med en medeltemperatur som håller cirka 23,8 grader Celsius. Arkeologiska lämningar från runt 9000-talet f.Kr
Republiken Cypern är i praktiken uppdelad i två huvuddelar. Republiken Cypern, som omfattar cirka 59% av öns yta, och det turkiska området i norr så kallade Turkiska republiken Nordcypern som täcker cirka 36% av öns yta. Vår klinik är belägen i Famagusta i Norra Cypern. Den är en liten mysig stad vid kusten. Svenska medborgare behöver inga visum till Norra Cypern (Turkiska sidan) Eftersom Sverige är med EU kan man utan problem gå över till den cypriotiska delen utan problem. På den cypriotiska sidan är valutan euro och det finns gott om shoppingområde.
Man kan flyga direkt flyg från Sverige till Larnaca eller flyga via Istanbul till Ercan flygplats i Norra Cypern.

Kom snabbt i kontakt

Kontakta IVF CypernIVF Cypern

Vår uppdrag är ett nytt livSociala Nätverk


Facebook

www.facebook.com/ivfcypern


Twitter

#IVFCypern


Instagram

www.instagram.com/ivfcypernSnabb Kontakt


010 516 4730


Ring oss nu om du är i ett behandlingbehov, kommer vi att svara snabbt och ge dig ett råd och hjälpmedel.


© IVF Cypern 2020. Alla rättigheter förbehållna. Webbdesign Webto Webbyrå